Behandlingar hos Injektionssjuksköterska

Konsultation

15 min 0:-

15 min Återbesök 0:-

Medicinsk hudföryngring

Microtox 2000:-

Microtox är ett sterilt engångsförpackad behållare med ett nålhus med 20 nålar. Dom hårstråtunna nålarna är tillverkade av titan och överdragna med 24K guld. När nålarna penetrerar huden öppnas behållaren och den specialanpassade cocktailen tinner ut genom kanalen i nålarna. Coctailen består av botox, hyaluronsyra och serum. 

Microtox stramar upp, minskar porer, linjer och ärr. Ger en fantastisk lyster och återfuktar på djupet.

Skinbooster med hyaluronsyra 1ml 2500:-

Skinbooster med hyaluronsyra 2ml 4000:-

Skinbooster med hyaluronsyra paket 11.000:-

Skinbooster injiceras i djupdermis för att ge fukt och volym inifrån. Den innehåller hyaluronsyra och glycerol. Effekten blir en slätare hud med fukt glans och lyster, och små fina rynkor och linjer försvinner. Vi rekommenderar ett behandlingspaket om 3 behandlingar med 4 veckors mellanrum.

Botox

- Botox för rynkor
- Behandlingstid: ca 15 min
- Utförs av Legitimerad sjuksköterska
- Ett område botox är tex mellan ögonbrynen (argarynkan) 2 områden kan vara pannan och arga rynkan och 3 områden kan vara kråksparkarna (sidan av ögonen) pannan och arga rynkan.

- Botox är en förkortning av Botulinumtoxin typ A som är ett protein som skapas av bakterien Clostridium botulinum. Resultatet är att linjer och rynkor som skapats av att du till exempel kisat mot solen eller rynkat pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.

- Botox används för att behandla rynkor och veck i huden. Det b-tox gör är att tillfälligt förlama och minska muskelns funktion där av minskas muskelaktiviteten som i sin tur gör att huden blir slätare.

- Medicinskt använder vi även botox för att behandla överdriven svettning (hyperhidros), migrän, överaktiv käkmuskulatur (tandgnissling) och muskelspasmer.

1 område 2500:-

2 områden 3500:-

3 områden 4500:-

Filler

Hyalase 2500:- 

Hyalase används för borttagning av oönskade fillers.
Har du fillers som du önskar bli av med eller behandla klumpar och asymmetri? Då är hyalase lösningen!

Innan behandling görs ett pricktest för att se om du är allergisk mot preparatet.

Flera behandlingar kan behövas för önskad resultat.

 

Om du önskar att göra en ny fillerbehandling i det hyalasebehandlade området rekommenderas det att du väntar minst två veckor.

Läppar 0,5ml 2800:-

Läppar 1ml 3500:-

- Filler med bedövning i sprutan
- Bedövningssalva
- Garanterat resultat
- Senaste tekniken
- Svullnad första dagarna

Med fillers kan du få fylligare läppar med lite extra volym eller skapa mer symmetri. man kan jobba på att få fylligare läppar i profil, mer markerad kontur, ändra form m.m. 
Även läpparnas utseende påverkas på olika sätt när vi blir äldre. Sämre spänst i huden kan ge ett surare utseende. Det går att korrigera med fillers. Under en konsultation går vi tillsammans igenom dina behov och önskemål.

Mungipor/marionette linjer 1ml 3500:-

Nasolabialveck 1ml 3500:-

Haka 3500:-

- Filler med bedövning i sprutan
- Forma hakan med fillers. 

Med hjälp av fillersbehandlingar kan man skapa en mjuk och jämn volym på haka som ger ett markerande och snyggt resultat.

Kinder 3500:-

- Filler med bedövning i sprutan.
- Önskar man 1ml filler så används 0,5ml / sida.
- I de flesta fallen går det oftast åt 2 ml fillers för kinderna där 1ml används / sida, detta gör att man får ett "lyft" i ansiktet
- Resultat ses genast efter behandlingen.

Genom fillersbehandlingar kan man återskapa en mjuk och jämn volym på kindbenen, vilket inte bara skapar markerade och snygga kindben utan gör att huden i området sträcks ut. När man skapar ny volym i ansiktet med fillers på kindbenen ger man också ett naturligt lyft till hela sitt ansikte. Detta naturliga mini lyft gör också att dina nasolabiala veck (vecket som går mellan näsan och munnen) blir mindre framträdande.

Käklinje 3500:-

- Filler med bedövning i sprutan
- Garanterat resultat

Med filler kan vi skapa en mer markant käklinje efter dina önskemål. Behandling utförs med kanyl. Resultat ses genast efter behandling. Fillers som används för detta område har en längre hållbarhet. Mängden fillers som används varierar från person till person. 1-2 ml går oftast åt till det området.